Tuff försäsong

Manchester United har haft en tuff försäsong. Senaste nederlaget mot Liverpool, där de hade 1-1 i paus men såg sig besegrade med 4-1 efter 3 snabba mål av Liverpool. Det ska dock sägas att Manchester United inte hade deras toppspelare på planen, något som Liverpool hade. Backlinjen var i princip bara reservspelare, med undantag Eric Balily. Förutom denna blytunga förlust, har de inte alls imponerat i försäsongsspelet. De har inte lyckats vinna på fyra matcher, vilket talar för en seger för Real Madrid. Ett Real Madrid som förvisso precis har förlorat giganten Ronaldo, men samtidigt, ett välfungerande lag som kommer att toppa. Det är Benzama, Bale och två nyförvärv som kommer få chansen på offensiven.

En träningsmatch

och vi kommer förmodligen få se en hel del rotation i lagen. Jag har svårt att se att något av lagen kommer ta matchen seriöst. Dock, verkar det som att Real Madrid kommer ställa upp med sina toppspelare, och därför synar vi en vinst på madrid-gänget.

Inbördesmöten: Manchester United – Real Madrid

Dessa giganter har mötts 7 gånger, där Real Madrid har en marginell fördel. De har vunnit 3 av dessa matcher, kryssat 2 och förlorat 2.

Manchester United – Real Madrid

  • Manchester United har inte lyckats vinna på deras fyra senaste matcher.
  • Manchester United har endast vunnit 1 av 7 senaste matcher i International Champions Cup.
  • Real Madrid har vunnit 4 matcher, kryssat 2 och förlorat 3 av deras senaste matcher i International Champions cup.

Manchester United – Nyheter inom laget

De saknar Paul Pogba, Marcus Rashford, Jesse Lingard, Nemanja Matic, Romelu Lukaku. Samt Chris Smalling och Luke Shaw är både osäkra, eftersom de blev skadade i senaste matchen.

Real Madrid – Nyheter inom laget

Ronaldo är som sagt borta ur laget. Förutom de, verkar Real Madrid komma med full trupp till matchen. Dessutom verkar nyförvärven Vinicius Junior och Alvaro Odriozola få göra debut denna match. Dessa är en fruktad duo som kan skapa till ordentlig oreda för den relativt orutinerade backlinjen som United ställer upp.

Speltips

Real Madrid att vinna till oddset 1.73 (William Hill).